Mexické hovädzie mäso

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Mexické hovädzie mäso
Kuchár/ka: Deni
videní 368
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 ČL Olej olivový
1 KS Cibuľa červená
1 KS Paprika červená
1 KS Paprika zelená
2 ČL Červená paprika sladká
2 strúčik Cesnak
2 ČL Oregáno
1 ČL Rasca mletá
500 g Hovädzie mäso
2 PL Paradajkový pretlak
1 šálka Hovädzí vývar
250 g Ryža hnedá
250 ml Kyslá smotana
1 KS Avokádo
Postup prípravy pre Mexické hovädzie mäso
  1. 1

    V hrnci si uvaríme hovädzie mäsom.

  2. 2

    Na panvici opražíme cibuľu a papriky. Postupne pridajte cesnak, mletú papriku, oregáno a rascu. Pridáme paradajkový pretlak a uvarené mäso. podlejte vývarom a povarte 8-10 minút.

  3. 3

    Pridajte uvarenú ryžu, avokádo, koriander, limetkovú štavu a premiešajte.

  4. 4

    Podávajte s kyslou smotanou a chodí sa k tomu aj čili omáčka.

Zdroj: Taste
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cuketové placky
Kurací srnčí chrbát
Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Morčacie mäso na paprike s cestovinami
Bravčová krkovička s mandarínkami na sladko
Marhuľové rezy
Muffiny
Kôprová omáčka
Fazuľky na smotane
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf