Mexické hovädzie mäso

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1857
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 ČL Olej olivový
1 KS Cibuľa červená
1 KS Paprika červená
1 KS Paprika zelená
2 ČL Červená paprika sladká
2 strúčik Cesnak
2 ČL Oregáno
1 ČL Rasca mletá
500 g Hovädzie mäso
2 PL Paradajkový pretlak
1 šálka Hovädzí vývar
250 g Ryža hnedá
250 ml Kyslá smotana
1 KS Avokádo
  Koriander (čerstvý)
  Citrón (alebo limetka)
Postup prípravy pre Mexické hovädzie mäso
  1. 1

    V hrnci si uvaríme hovädzie mäsom.

  2. 2

    Na panvici opražíme cibuľu a papriky. Postupne pridajte cesnak, mletú papriku, oregáno a rascu. Pridáme paradajkový pretlak a uvarené mäso. podlejte vývarom a povarte 8-10 minút.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Taste

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
Bryndzová nátierka
Kuriatko na zelenine
Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
Lievance s jahodovou polevou
Uhorkový šalát
Lasagne s mäsom
Krémová brokolicová polievka
Pečená krkovička, kapusta a knedľa
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie