Mexické hovädzie mäso

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Mexické hovädzie mäso
Kuchár/ka: Deni
videní 288
09.06.2018
Postup prípravy pre Mexické hovädzie mäso
  1. 1

    V hrnci si uvaríme hovädzie mäsom.

  2. 2

    Na panvici opražíme cibuľu a papriky. Postupne pridajte cesnak, mletú papriku, oregáno a rascu. Pridáme paradajkový pretlak a uvarené mäso. podlejte vývarom a povarte 8-10 minút.

  3. 3

    Pridajte uvarenú ryžu, avokádo, koriander, limetkovú štavu a premiešajte.

  4. 4

    Podávajte s kyslou smotanou a chodí sa k tomu aj čili omáčka.

Zdroj: Taste
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Morčacie soté špeciál
Plnené gazdovské zemiaky
Kura na paprike
Kurací mix
Výborný patizón
Francúzke zemiaky s klobásou a špekačkou
Linecké keksy
Kuracie prsia s bešamelovou omáčkou
Domáce šišky s džemom a ovocím
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf