Kuracie prsia s olivami

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie prsia s olivami
Kuchár/ka: Deni
videní 389
06.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Zemiaky
60 ml Olej olivový
1 KS Čili paprika
2 PL Parmezán (strúhaný)
4 KS Kuracie prsia
8 KS Šunka (ideálne prosciutto)
250 g Cherry paradajky
100 g Rukola
Postup prípravy pre Kuracie prsia s olivami
  1. 1

    Predhrievajte rúru na 200 ° C. Zemiaky si nakrájame na polovice a rozložíme na pekáč. Potrieme s olejom a posypeme soľou a čerstvo mletým čiernym korením. Pečieme 15 minút alebo až do zlatistá. Vyberieme z rúry a odložíme na bok ako prílohu.

  2. 2

    Zatiaľ nakrájame olivy a čili. Pridajte do olív parmezán a premiešajte, aby sa skombinovali.

  3. 3

    Do každého mäska urobíme malé diery ktoré naplníme olivami s parmezánom a čili.

  4. 4

    Naplnené kuracie prsia obalíme do šunky (prosciutto).

  5. 5

    Na panvici opražíme obalené kuracie prsia.

  6. 6

    Opečené kuracie prsia poukladáme na plech so zemiakmi pridáme paradajky a dáme na 10 minút do rúry.

  7. 7

    Zmiešajte ocot a olej v malej miske. Zemiaky s mäsom vyberte z rúry posypte rukolou a potrite zmesou octu a oleja.

Zdroj: Taste
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracia zmes a cukeťáky z muffinového plechu
Jablkové rezy s pudingovým krémom
Francúzky toast
Kurací rezeň so zemiakmi (pyré)
Kuracie ragú s hráškom
Bravčové medailóniky s hubami
Výborná krémová Mrkvová polievka
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Panenka s bylinkami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf