Taliansko bulharské rizoto

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 50 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Cookpad
Pozor Súťaž!
Súťaž o sadu nožov - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na panvici osmažíme kuracie prsia nakrájané na kocky alebo soté.

  • Krok 2.

    Keď sú hotové vyberieme ich do druhej misy.

  • Krok 3.

    Na zvyšnom oleji opražíme cibuľu a cesnak

  • Krok 4.

    Pridáme bulgur, korenie, paradajkový pretlak a zalejeme vodou.

  • Krok 5.

    Varíme asi 5 minút na nízkom ohni. Násladne nechajte asi 15 minút vychladnúť aby bulgur oddychol a priajte opečené kuracie prsia, ktoré sme si vybrali do vedľajšej misy. Pridajte celé olivy a premiešajte.

  • Krok 6.

    Nakoniec posypeme petržlenovou vňaťou.

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.