Taliansko bulharské rizoto

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1173
03.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
300 g Kuracie prsia
3 PL Olej kokosový (alebo olivový)
1 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak
200 g Bulgur
1 plechovka Paradajkový pretlak
15 KS Čierne olivy
3 štipka Oregáno
3 štipka Bazalka
  Soľ (na dochutenie)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
350 ml Pitná voda
  Petržlenová vňať (podľa chuti)
Postup prípravy pre Taliansko bulharské rizoto
  1. 1

    Na panvici osmažíme kuracie prsia nakrájané na kocky alebo soté.

  2. 2

    Keď sú hotové vyberieme ich do druhej misy.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Cookpad

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Kuracie prsia plnené špenátom
Dukátové buchtičky
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Španielske vtáčky
Opekané zemiaky so strateným vajcom a slaninou
Grécka polievka
Kuracia pečeň na smotane s ryžou
Kurací segedínsky guláš
Bravčová panenka s cibuľkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie