Taliansko bulharské rizoto

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Taliansko bulharské rizoto
videní 442
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
300 g Kuracie prsia
3 PL Olej kokosový (alebo olivový)
1 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak
200 g Bulgur
1 plechovka Paradajkový pretlak
15 KS Čierne olivy
3 štipka Oregáno
3 štipka Bazalka
  Soľ (na dochutenie)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
350 ml Pitná voda
  Petržlenová vňať (podľa chuti)
Postup prípravy pre Taliansko bulharské rizoto
  1. 1

    Na panvici osmažíme kuracie prsia nakrájané na kocky alebo soté.

  2. 2

    Keď sú hotové vyberieme ich do druhej misy.

  3. 3

    Na zvyšnom oleji opražíme cibuľu a cesnak

  4. 4

    Pridáme bulgur, korenie, paradajkový pretlak a zalejeme vodou.

  5. 5

    Varíme asi 5 minút na nízkom ohni. Násladne nechajte asi 15 minút vychladnúť aby bulgur oddychol a priajte opečené kuracie prsia, ktoré sme si vybrali do vedľajšej misy. Pridajte celé olivy a premiešajte.

  6. 6

    Nakoniec posypeme petržlenovou vňaťou.

Zdroj: Cookpad
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Maďarský guľáš inak
Morčacie mäso na paprike s cestovinami
Bravčové na čiernom korení
Tekvicový prívarok
Rýchle kuracie roládky s tarhoňou
Čokoládovo - brusnicová torta
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Švédske mäsové guľky
Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf