Domáce hot - dogy

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Domáce hot - dogy
Kuchár/ka: Mária
videní 461
03.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 balenie Lístkové cesto
1 PL Olej
8 KS Párky
1 PL Maslo (rozpustené na potretie)
1 ČL Morská soľ
2 PL Múka hladká
2 PL Horčica (francúzska alebo obyčajná)
Postup prípravy pre Domáce hot - dogy
  1. 1

    Rúru si predhrejeme na 250°C. Na múčnom podklade rozvaľkáme lístkové cesto do tvaru veľkého obdĺžnika a vyrežeme tenké pásiky.

  2. 2

    Rozložíme pásy na ľahko naolejovaný plech na pečenie. Každý druhý pás sklopte späť a položte prvý párok. Preložte pásy vyrovnáme cez párok a preložte späť druhé pásy cesta.

    foto receptu
  3. 3

    Položte druhy párok a opakujte proces väzby, až kým sa nedostanete na koniec pásu. Presahujúce okraje orežeme.

  4. 4

    Na koniec párky prepletené lístkovým cestom potrieme rozpusteným maslom a posypeme morskou soľou.

    foto receptu
  5. 5

    Pečieme do zlatistá 20-25 minút v rozohriatej rúre. Ako prílohu odporúčam francúzsku horčicu. Dobrú chuť

    foto receptu
Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Losos bylinkovou omáčkou
Bravčové na čiernom korení
Bravčové rizoto
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Pečené bravčové líčka so špenátom a jemným zemiakovým knedlíkom
Výborná krémová Mrkvová polievka
Morčacie mäso na paprike s cestovinami
Výborný patizón
Domáce šišky s džemom a ovocím
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf