listok
Deni 

Porcií 5
Minút 50
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 14 454 x
Bravčové mäso so salámou
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Deni

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäsko si nakrájame na kocky a opražíme na rozohriatej bravčovej masti alebo oleji. Okoreníme ho, pridáme cenak a za občasného miešania a podľa potreby podlievania vodou dusíme.

  • Krok 2.

    Keď je mäsko polomäkké, pridáme k nemu na rezančeky nakrájanú salámku a ďalej dusíme. Samozrejme, že nezabúdame premiešať a občas podliať vodou .

  • Krok 3.

    Tesne pred koncom ako je mäsko takmer už úplne mäkké pridáme všetkú cibuľku, ktorú si nakrájame na väčšie kúsky - na mesiačiky (klasicky ako napr. do gulášu). Pridáme kečup, sójovú omáčku a trocha vody. Už len malinko podusíme, kým nám cibuľka nezmäkne, podľa potreby ešte dochutíme, dokoreníme, prípadne ak sme naliali viac vody tak môžeme trošičku zahustiť múkou rozmiešanou vo vode a odstavíme. Podávame s ryžou, ktorú sme si medzi časom pripravili. Dobrú chuť

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept