Bravčové mäso so salámou

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové mäso so salámou
Kuchár/ka: Deni
videní 1722
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové pliecko
300 g Saláma (mäkká)
4 KS Cibuľa
3 strúčik Cesnak
2 PL Kečup jemný
2 ČL Sójová omáčka
200 g Ryža
1 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Červená paprika sladká
1 ČL Karí korenie
Postup prípravy pre Bravčové mäso so salámou
  1. 1

    Mäsko si nakrájame na kocky a opražíme na rozohriatej bravčovej masti alebo oleji. Okoreníme ho, pridáme cenak a za občasného miešania a podľa potreby podlievania vodou dusíme.

  2. 2

    Keď je mäsko polomäkké, pridáme k nemu na rezančeky nakrájanú salámku a ďalej dusíme. Samozrejme, že nezabúdame premiešať a občas podliať vodou .

  3. 3

    Tesne pred koncom ako je mäsko takmer už úplne mäkké pridáme všetkú cibuľku, ktorú si nakrájame na väčšie kúsky - na mesiačiky (klasicky ako napr. do gulášu). Pridáme kečup, sójovú omáčku a trocha vody. Už len malinko podusíme, kým nám cibuľka nezmäkne, podľa potreby ešte dochutíme, dokoreníme, prípadne ak sme naliali viac vody tak môžeme trošičku zahustiť múkou rozmiešanou vo vode a odstavíme. Podávame s ryžou, ktorú sme si medzi časom pripravili. Dobrú chuť

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
Makový koláč s citrónovou polevou
Kôprová polievka
Špagety s mletým mäsom a olivami
Zemiakové placky plnené kuracím mäsom
Plnené šampiňóny
Špenátová roláda so syrom a šunkou
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Granadir
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf