Maďarský guľáš inak

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1672
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
30 g Bravčová masť
3 KS Cibuľa
1 ČL Červená paprika sladká
650 g Bravčové pliecko
2 KS Paprika biela
1 KS Paradajka
0.5 ČL Soľ
Postup prípravy pre Maďarský guľáš inak
  1. 1

    Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľku. Pridáme kocky mäsa a mletú červenú papriku, soľ a dusíme vo vlastnej šťave. Podľa potreby neustále podlievame vodou.

  2. 2

    Keď je mäso polo- mäkké, môžeme pridať pokrájanú papriku a rajčinu. Keď je mäso dostatočne mäkké, dochutíme podľa potreby. Na záver povaríme.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Bravčové mäso so salámou
Pudingová roláda bez múky
Bravčový perkelt s haluškami
Morčacie stehno na zeleninke
Zapečené zemiaky so smotanou, brokolicou a kuracím mäsom
Losos s hráškovým kuskusom
Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Domáci kurací Gyros
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie