Maďarský guľáš inak

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Maďarský guľáš inak
videní 506
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
30 g Bravčová masť
3 KS Cibuľa
1 ČL Červená paprika sladká
650 g Bravčové pliecko
2 KS Paprika biela
1 KS Paradajka
0.5 ČL Soľ
Postup prípravy pre Maďarský guľáš inak
  1. 1

    Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľku. Pridáme kocky mäsa a mletú červenú papriku, soľ a dusíme vo vlastnej šťave. Podľa potreby neustále podlievame vodou.

  2. 2

    Keď je mäso polo- mäkké, môžeme pridať pokrájanú papriku a rajčinu. Keď je mäso dostatočne mäkké, dochutíme podľa potreby. Na záver povaríme.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie s hranolkami
Zeleninovo-kurací špíz so zemiakmi
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Kuracie kari soté s horčicou
Ľadová káva
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Zemiaky na kyslo
Koláčik Zebra ako kvapkaná torta
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf