Kari kura so syrovou omáčkou

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 1 človeka
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kari kura so syrovou omáčkou
Kuchár/ka: Deni
videní 420
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
300 g Kuracie prsia
100 g Ryža
1 PL Horčica
1 PL Kečup
1 ČL Karí korenie
1 štipka Čierne korenie mleté
1 ČL Sójová omáčka
0.5 dl Olej
2 KS Cibuľa
2 kocka Tavený syr
Postup prípravy pre Kari kura so syrovou omáčkou
  1. 1

    Kurecie prsia narežeme na rezne (neklepeme). Pripravíme si marinádu z 5 polievkových lyžíc horčice, 1 PL kečupu, trochu oleja, pár kvapiek sójovej omáčky, čierneho korenia a kari korenia podľa chuti. Mäso marinujeme aspoň 1 deň.

  2. 2

    Po odležaní mäso vypražíme na panvici, oleja stačí málo lebo olej je už v marináde. Keď je mäso hotové, upražíme vo výpeku nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľa zlatisto-sklovitá pridáme syr v črievku, ak chceme ušetriť postačí najlacnejšie črievko z Tesca alebo Lidlu, nemusí to byť Bambino ;) Syr necháme trošku roztopiť a dôkladne zmiešame s cibuľou, môžme pridať 1 čajovú lyžičku mlieka alebo vody na zriedenie.

  3. 3

    Keď to má tú správnu konzistenciu dáme túto hustú omáčku na mäso. Ako prílohu podávame varenú ryžu (najjednoduchšie sáčkovú)

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pečené bravčové líčka so zemiakovo-hráškovým pyré
Hovädzí steak na červenom víne s hubami
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Bravčové líčka na pive
Kuracie nugetky so syrovou omáčkou
Kuracie mäso s ryžou a hranolkami
Kuracie kúsky na čínsky spôsob s jasmínovou ryžou
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf