Bravčové na hubách

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové na hubách
videní 3285
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Bravčové pliecko (alebo stehno)
1 dl Olej z hroznových semien
2 KS Cibuľa
1 plechovka Šampiňóny
100 g Múka hladká
150 g Ryža
0.5 ČL Soľ
0.5 ČL Čierne korenie mleté
1 štipka Rasca
Postup prípravy pre Bravčové na hubách
  1. 1

    Do hrnca dáme olej, pridáme na kocky pokrájanú cibuľku, ktorú do zlatista opražíme. Pridáme na menšie obdlžniky alebo kocky pokrájané bravčové pliecko /stehno/ a pomaly dusíme, dovtedy, pokiaľ mäso pustí šťavu. Posolíme,okoreníme,vlejeme sterilizované šampióny, zalejeme vodou, tak aby vody bolo asi 2cm nsd hladinou mäsa a hubami a dusíme.

  2. 2

    Keď je mäsko skoro mäkké, zvlášť v hrnci opražíme nasucho hladkú múku, zalejeme studenou vodou, rozmiešame a vlejeme k mäsu,čím sa omáčka zhustí. Necháme povariť aspoň 15 min. Môžeme dochutiť aj hubovým bujónom-stačí 1 kocka.

  3. 3

    Ryžu si pripravíme varenú, alebo dusenú. Kto má akú rád, ten si takú pripravý.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Špagety s mletým mäsom a olivami
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Bravčová panenka a domáce hranolky
Syrovo-šunková roláda
Hustá gulášová polievka z mletého mäsa a s haluškami
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Mexické hovädzie mäso
Strieborný losos a Batatové pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf