Bravčové na hubách

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 10584
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Bravčové pliecko (alebo stehno)
1 dl Olej z hroznových semien
2 KS Cibuľa
1 plechovka Šampiňóny
100 g Múka hladká
150 g Ryža
0.5 ČL Soľ
0.5 ČL Čierne korenie mleté
1 štipka Rasca
Postup prípravy pre Bravčové na hubách
  1. 1

    Do hrnca dáme olej, pridáme na kocky pokrájanú cibuľku, ktorú do zlatista opražíme. Pridáme na menšie obdlžniky alebo kocky pokrájané bravčové pliecko /stehno/ a pomaly dusíme, dovtedy, pokiaľ mäso pustí šťavu. Posolíme,okoreníme,vlejeme sterilizované šampióny, zalejeme vodou, tak aby vody bolo asi 2cm nsd hladinou mäsa a hubami a dusíme.

  2. 2

    Keď je mäsko skoro mäkké, zvlášť v hrnci opražíme nasucho hladkú múku, zalejeme studenou vodou, rozmiešame a vlejeme k mäsu,čím sa omáčka zhustí. Necháme povariť aspoň 15 min. Môžeme dochutiť aj hubovým bujónom-stačí 1 kocka.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Medovníčky ako od babky
Zemiakovo syrové smažienky so zeleninovým šalátom
Gordon Blue a zemiakové pyré
Nepečený BeBe koláč s kokosom
Hrášková polievka s krupicovými haluškami
Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
Táto cesnačka vás vylieči zo všetkého
Bravčová panenka a domáce hranolky
Kuracie rizoto so slovenskou ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie