Maďarský guľáš

Hodnotenie (4.9/5)
12
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Maďarský guľáš
Kuchár/ka: Mária
videní 1344
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové pliecko
3 KS Cibuľa
1 balenie Lečo
2 PL Bravčová masť
1 plechovka Hrášok
100 g Eidam tehla
1 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Červená paprika sladká
4 strúčik Cesnak
1 balenie Knedlík
Postup prípravy pre Maďarský guľáš
  1. 1

    Očistenú a nakrájanú cibuľku speníme do zlata, pridáme nakrájané mäsko, ktoré oprážime, osolíme, okoreníme ( majorán dávame tesne pred koncom ), prikryjeme a necháme dusiť. Občas premiešame, v prípade potreby podlejeme trochou teplej vody. Keď je mäsko takmer už mäkké pridáme lečo a hrášok. Podusíme, prilejeme vodičku aby sme mali aj šťavu ku knedlíku a trošku zahustíme hladkou múkou spôsobom, že ju rozmiešame vo vode a vylejeme do mäska.

  2. 2

    Guláš necháme poriadne prevrieť, pridáme majorán, premiešame, odstavíme a naberáme na tanier. Úplne na záver už keď máme gulášik na tanieri, nastrúhame syr a papame. Dobrú chuť ;-)

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Fazuľky na smotane
Plnená kapusta - holúbky
Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom
Šunková nátierka
Zemiakovo klobásový špíz
Kuracie prsia s olivami
Uhorkový šalát
Najlepšie kura na smotane a domáce halušky
Melónovó marhuľový šalát so zázvorom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf