Morčacie soté špeciál

Hodnotenie (4.5/5)
155
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 3 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Taký pokus čo chladnička dá :) ale zato výsledok prekvapil. Dobrú chuťPeter
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 72345
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Morčacie prsia
2 KS Cibuľa
100 g Hrášok
100 g Kukurica
100 g Tavený syr
1 PL Horčica plnotučná
1 PL Kečup
1 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Morčacie soté špeciál
  1. 1

    Nakrájanú cibuľku spražime do zlatista na oleji. Mäsko nakrájané na kocky pridáme na panvicu s cibuľkou a necháme mäsko stiahnuť. Počas miešania okereníme soľou, čiernym korením, paprikou podľa chuti. Ja som dal tej papriky malinko viac ;). Podlejeme cca deci a pol vody, tak aby to mäsko zalialo asi na 3/4.

  2. 2

    Pridáme kukuricu, hrášok a nakrájanú kapiu. Cca 10-15 minút to podusíme na miernom ohni a pridáme syr. Dobre rozmiešame a po piatich minútach podávame. Ryžu urobíme podľa návodu na obale

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

avatar
Dusan | 14.09.2020 10:21:22
Odpovedat ste mohli kedy sa pridava kecup a horcica
avatar
Marek Růžička | 17.10.2019 15:41:38
V ingredienciách je kečup a horčica v postupe nie. V postupe je kapia ktora zasa nie je v ingredienciách. To sú zmiešané dva recepty či čo???
avatar
Peter Lauf | 23.01.2019 22:56:14
Ďakujem za toľko videní receptu. Ani neviem či si to vôbec zaslúžim.. <3
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zapekaná cuketa so zemiakmi a mletým mäsom
Kurací mix
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Bravčové mäso so salámou
Šunková nátierka
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Bravčová panenka v schwardzvalskej šunke
Syrové rezne s cibuľkovými zemiakmi
Bravčová krkovička s cibuľou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie