Videné: 3 603 x
1/2 kuracích pŕs narežeme na plátky a 1/2 nakrájame na malé kocky. Kuracie kocky si pripravíme na marinovanie a to tak, že do nich pridáme kečup a horčicu a postupne koreniny podľa chuti - čierne korenie, kurkumu na zvýraznenie chuti, soľ, majorán. Poriadne zmes rozmiešame a dáme marinovať do chladničky. Čím dlhšie sa marinujú, tým výraznejšie bude mať mäsko chuť.Maximálne však večer vopred.
Kuracie plátky obalíme v troj obale múka-vajcia-strúhanka a dáme ich klasicky vypražiť na rezne. Zemiaky naškrabeme, nakrájame na kocky a varíme v posolenej vode. Po uvarení vylejeme všetku vodu, rozpučíme na pyré, pridáme kúsok masla a syr bambíno. Zemiaky miešame, až kým nám nevznikne kaša. Dochutíme soľou podľa potreby.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.