Kuracie soté s kari omáčkou

Hodnotenie (4/5)
9
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 11813
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Kuracie prsia
1 KS Cibuľa (väčšia)
2 PL Múka hladká
1 PL Karí korenie
250 ml Smotana na varenie
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Majoránka
0.5 Kg Ryža
1 balenie Mrazená zelenina
1 KS Paprika biela
1 KS Paprika červená
Postup prípravy pre Kuracie soté s kari omáčkou
  1. 1

    Na jemno pokrájame cibuľku a fukneme na panvicu. Keď už vyzerá, že bude chcieť byť hnedá, pridáme na kocky nakrájané kuracie mäsko. Keď budu biele, pridáme na malé kúsky nakrájanú papriku (môžete podľa chuti dať aj malú paradajku (nakrájanú :) )), smotanu a po cca 5 minútkach dávam múku.. dobre zamiešam a pridávam kari korenie + čierne korenie podľa chuti.

  2. 2

    Teraz dávam variť ryžu, so štipkou soli a kúštiček oleja (alebo masla), asi v polovici pridávam mrazenú zeleninku (hrášok, kukurica, paprika).

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

avatar
luigimtb | 26.02.2021 16:44:14
K bodu 2: Koľko je to "kúštiček oleja"? Možno by sa to dalo naznačiť - čajová, polievková lyžíca,.. ..."Asi v polovici pridávam mrazenú zeleninu..." - v polovici čoho? Času? Koľko je ten čas? Ako rozoznať, kedy pridať tú mrazenú zeleninu? Rád by som sa poďakoval, recept ma inšpiroval ale trochu by to chcelo upraviť text - recept by bol zrozumiteľnejší aj pre tých menej zručných. Aby som len nekritizoval - vďaka za snahu a ochotu rozdeliť sa o informácie. L.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Králičie ragú a domáce rezance
Cookies
Výborná krémová Mrkvová polievka
Zapekané kuracie steaky s fazuľovými luskami
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Minútkové špagety s kyslou smotanou
Banánová roláda
Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
Pirohy s údeným mäsom
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie