Kuracie soté s kari omáčkou

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 3264
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Kuracie prsia
1 KS Cibuľa (väčšia)
2 PL Múka hladká
1 PL Karí korenie
250 ml Smotana na varenie
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Majoránka
0.5 Kg Ryža
1 balenie Mrazená zelenina
1 KS Paprika biela
1 KS Paprika červená
Postup prípravy pre Kuracie soté s kari omáčkou
  1. 1

    Na jemno pokrájame cibuľku a fukneme na panvicu. Keď už vyzerá, že bude chcieť byť hnedá, pridáme na kocky nakrájané kuracie mäsko. Keď budu biele, pridáme na malé kúsky nakrájanú papriku (môžete podľa chuti dať aj malú paradajku (nakrájanú :) )), smotanu a po cca 5 minútkach dávam múku.. dobre zamiešam a pridávam kari korenie + čierne korenie podľa chuti.

  2. 2

    Teraz dávam variť ryžu, so štipkou soli a kúštiček oleja (alebo masla), asi v polovici pridávam mrazenú zeleninku (hrášok, kukurica, paprika).

  3. 3

    No samozrejme na koniec je to najlepšie :) podávame (PS: recept píšem asi po týždni čo som to varil a už som aj hladný)

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Cviklové placky s ricottou
Pečené bravčové líčka so zemiakovo-hráškovým pyré
Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť
Tvarohové šišky
Pečený kapor na zemiakoch
Bratislavské pliecko s cestovinami
Zapekané guľky v paradajkovej omáčke so syrom
Lahodný pudingový koláč s kyslou smotanou
Bravčové medailónky v slaninke
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf