Kuracie soté s kari omáčkou

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie soté s kari omáčkou
Kuchár/ka: Mária
videní 1270
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Kuracie prsia
1 KS Cibuľa (väčšia)
2 PL Múka hladká
1 PL Karí korenie
250 ml Smotana na varenie
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Majoránka
0.5 Kg Ryža
1 balenie Mrazená zelenina
1 KS Paprika biela
1 KS Paprika červená
Postup prípravy pre Kuracie soté s kari omáčkou
  1. 1

    Na jemno pokrájame cibuľku a fukneme na panvicu. Keď už vyzerá, že bude chcieť byť hnedá, pridáme na kocky nakrájané kuracie mäsko. Keď budu biele, pridáme na malé kúsky nakrájanú papriku (môžete podľa chuti dať aj malú paradajku (nakrájanú :) )), smotanu a po cca 5 minútkach dávam múku.. dobre zamiešam a pridávam kari korenie + čierne korenie podľa chuti.

  2. 2

    Teraz dávam variť ryžu, so štipkou soli a kúštiček oleja (alebo masla), asi v polovici pridávam mrazenú zeleninku (hrášok, kukurica, paprika).

  3. 3

    No samozrejme na koniec je to najlepšie :) podávame (PS: recept píšem asi po týždni čo som to varil a už som aj hladný)

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Španielske vtáčky
Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Pizza chlieb
Kuracie slimáky na špajli so zemiakovou kašou
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Grilovaný hermelín s medom a malinami
Plnené gazdovské zemiaky
Kuracie mäso na smotane s nokami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf