Restovaná kuracia pečeň

Hodnotenie (3.8/5)
5
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 5440
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Kuracia pečeň (alebo morčacia)
1 KS Cibuľa (väčšia)
0.5 Kg Ryža (alebo tarhoňa)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
0.5 štipka Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Restovaná kuracia pečeň
  1. 1

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na panvici s kúskom oleja. Medzitým nakrájame pečienku na malé kúsky.

  2. 2

    Keď je cibuľka opražená do zlata pridávame pečienku.. Pridávam asi 1 PL sladkej papriky, štipku čierneho korenia POZOR ! Soľ vždy až na koniec!

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
Plnené šampiňóny
Hovädzí guľáš
Pečená krkovička, kapusta a knedľa
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Chilli con carne
Špenátové halušky s tromi druhmi syra
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie