Restovaná kuracia pečeň

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Restovaná kuracia pečeň
Kuchár/ka: Mária
videní 1989
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Kuracia pečeň (alebo morčacia)
1 KS Cibuľa (väčšia)
0.5 Kg Ryža (alebo tarhoňa)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
0.5 štipka Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Restovaná kuracia pečeň
  1. 1

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na panvici s kúskom oleja. Medzitým nakrájame pečienku na malé kúsky.

  2. 2

    Keď je cibuľka opražená do zlata pridávame pečienku.. Pridávam asi 1 PL sladkej papriky, štipku čierneho korenia POZOR ! Soľ vždy až na koniec!

  3. 3

    Pečienku ja podlievam vodou asi po piatich minútach na strednom ohni. Podlejem ju tak aby bola pečienka tesne pod vodou a dusím za občasného miešania asi 20 minút. Tesne pred koncom pridáme asi 3 štipky soli (každý podľa chuti).

  4. 4

    Pripravíme si ryžu alebo tarhoňu a podávame - viď obrázok.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Bravčová panenka a domáce hranolky
Kakaové palacinky
Bravčový perkelt s haluškami
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Zemiakový prívarok
Krehké šatôčky s kyslou smotanou
Kuracie prsia v trojobale so sezamom a nové zemiaky
Smažená niva s anglickou slaninou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf