Restovaná kuracia pečeň

Hodnotenie (4.3/5)
4
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 4792
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Kuracia pečeň (alebo morčacia)
1 KS Cibuľa (väčšia)
0.5 Kg Ryža (alebo tarhoňa)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
0.5 štipka Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Restovaná kuracia pečeň
  1. 1

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na panvici s kúskom oleja. Medzitým nakrájame pečienku na malé kúsky.

  2. 2

    Keď je cibuľka opražená do zlata pridávame pečienku.. Pridávam asi 1 PL sladkej papriky, štipku čierneho korenia POZOR ! Soľ vždy až na koniec!

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Najlepší nadýchaný perník
Cuketové placky plnené kuracím mäsom
Bravčové na hubách
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi
Kuracie na paprike s cestovinami
Kuracie medailónky s pikantnou omáčkou a ryža
Nepečený jahodový rez MILÁČIK
Cestovinový šalát
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie