Restovaná kuracia pečeň

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 4231
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Kuracia pečeň (alebo morčacia)
1 KS Cibuľa (väčšia)
0.5 Kg Ryža (alebo tarhoňa)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
0.5 štipka Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Restovaná kuracia pečeň
  1. 1

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na panvici s kúskom oleja. Medzitým nakrájame pečienku na malé kúsky.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Kurča s plnkou a zemiakmi
Hustá gulášová polievka z mletého mäsa a s haluškami
Maďarský guľáš inak
Bravčové na zelenine s cestovinou
Zapečené zemiaky so smotanou, brokolicou a kuracím mäsom
Bebe koláč nepečený
Krémová brokolicová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf