Restovaná kuracia pečeň

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 3063
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Kuracia pečeň (alebo morčacia)
1 KS Cibuľa (väčšia)
0.5 Kg Ryža (alebo tarhoňa)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
0.5 štipka Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Restovaná kuracia pečeň
  1. 1

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na panvici s kúskom oleja. Medzitým nakrájame pečienku na malé kúsky.

  2. 2

    Keď je cibuľka opražená do zlata pridávame pečienku.. Pridávam asi 1 PL sladkej papriky, štipku čierneho korenia POZOR ! Soľ vždy až na koniec!

  3. 3

    Pečienku ja podlievam vodou asi po piatich minútach na strednom ohni. Podlejem ju tak aby bola pečienka tesne pod vodou a dusím za občasného miešania asi 20 minút. Tesne pred koncom pridáme asi 3 štipky soli (každý podľa chuti).

  4. 4

    Pripravíme si ryžu alebo tarhoňu a podávame - viď obrázok.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Šuhajdy so salkom
Šošovicová polievka
Dukátové buchtičky
Pikantný segedínsky guláš
Grilovaný hermelín s medom a malinami
Ryba na masle s hráškovým pyré
Filé z aljašskej tresky v bylinkovom cestíčku
Krémová polievka z ružičkového kelu
Pečený kapor na zemiakoch
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf