Kuracie kari soté s horčicou

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
25 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 3 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie kari soté s horčicou
Kuchár/ka: Peter
videní 1598
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Kuracie prsia
1 KS Cibuľa
250 ml Smotana na varenie
150 g Tavený syr
1 PL Horčica plnotučná
0.5 ČL Karí korenie
1 štipka Soľ
400 g Cestoviny
Postup prípravy pre Kuracie kari soté s horčicou
  1. 1

    1 mierne veľkú cibuľku nadrobno pokrájame a spražíme do zlata. Cca 250 g kuracích pŕs nakrájame na kocky, necháme spražiť s cibuľkou, kým sa mäsko nestiahne a pidáme soľ podľa chuti ( kuracie mäsko som v miske premiešal s kari korením ).

  2. 2

    Zalejeme smotanou na varenie a po cca 5. minútach som pridal kocku syrokrému ( môžete použiť aj 1/4 črievka bambino ). Syr to krásne zhustí, ak však až príliš, tak to rozrieďte troškou mlieka podľa potreby. Na záver pridáme zhruba 1 PL jemnej horčice.

  3. 3

    Odporúčam konzumovať s cestovinami, prípadne ryžou. Ak chcete zaujať hostí, pridajte k tomu čerstvú paradajku a uhorku.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Francúzke zemiaky
Chrumkavé hranolky so syrom a slaninkou
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Bravčové plátky na pive
Strapačky s kyslou kapustou
Bravčové závitky so slaninou a ryžou
Kuracie mäso na sladko čili
Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf