Segedínsky guľáš

Hodnotenie (4.9/5)
7
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1525
02.06.2018
Postup prípravy pre Segedínsky guľáš
  1. 1

    Osmahneme z jednej aj z druhej strany na prudkom plameni cca 2 minútky, stiahneme na minimum (prilejeme zvyšok pacu k mäasku ) a zeleninku z druhej panvice pridáme do panvice, kde sa nán robí mäsko aj so šťavou, ktorú zeleninka pustila. Následne to zakryjeme a na minime dusíme cca 45 min. za stáleho otáčanie po cca 7-8 minútach. 15 minút pred skončením si pripravíme jasmínovú ryžu. Podávame s úsmevom a láskou.

  2. 2

    Do hrnca s vodou si dáme variť kyslú kapustu. Málinko ju osolíme a troška povaríme. Keď máme mäsko mäkké, pridáme ho do kapusty. V nádobe si rozmiešame smotanu na varenie, mlieko a hladkú múku, ktorou si segedínsky zahustíme. Necháme ešte dobre prevrieť, podľa potreby dochutíme korením, alebo dosolíme a podávame s knedľou.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zapekané kuracie steaky s fazuľovými luskami
Muffiny
Zeleninový šalát vhodný aj ako príloha
Pštrosie vajce so zemiakovou kašou
Rýchla roláda s marhuľovou marmeládou
Halušky s kyslou kapustou
Pečené kurča so zemiakmi - jednoducho
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Pečený Zubáč na citróne a kôpri
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf