Segedínsky guľáš

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Segedínsky guľáš
Kuchár/ka: Deni
videní 486
02.06.2018
Postup prípravy pre Segedínsky guľáš
  1. 1

    Osmahneme z jednej aj z druhej strany na prudkom plameni cca 2 minútky, stiahneme na minimum (prilejeme zvyšok pacu k mäasku ) a zeleninku z druhej panvice pridáme do panvice, kde sa nán robí mäsko aj so šťavou, ktorú zeleninka pustila. Následne to zakryjeme a na minime dusíme cca 45 min. za stáleho otáčanie po cca 7-8 minútach. 15 minút pred skončením si pripravíme jasmínovú ryžu. Podávame s úsmevom a láskou.

  2. 2

    Do hrnca s vodou si dáme variť kyslú kapustu. Málinko ju osolíme a troška povaríme. Keď máme mäsko mäkké, pridáme ho do kapusty. V nádobe si rozmiešame smotanu na varenie, mlieko a hladkú múku, ktorou si segedínsky zahustíme. Necháme ešte dobre prevrieť, podľa potreby dochutíme korením, alebo dosolíme a podávame s knedľou.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Bryndzové halušky
Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Zapekaná cuketa s ryžou a mletým mäsom
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Cestoviny s kuracím mäsom a brokolicovou omáčkou
Zemiaky na kyslo
Hovädzí guláš s domácimi haluškami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf