Segedínsky guľáš

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Segedínsky guľáš
Kuchár/ka: Deni
videní 555
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové pliecko
2 KS Cibuľa
700 g Kapusta kyslá
250 ml Smotana na varenie
150 ml Mlieko polotučné
2 PL Múka hladká
1 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Segedínsky guľáš
  1. 1

    Osmahneme z jednej aj z druhej strany na prudkom plameni cca 2 minútky, stiahneme na minimum (prilejeme zvyšok pacu k mäasku ) a zeleninku z druhej panvice pridáme do panvice, kde sa nán robí mäsko aj so šťavou, ktorú zeleninka pustila. Následne to zakryjeme a na minime dusíme cca 45 min. za stáleho otáčanie po cca 7-8 minútach. 15 minút pred skončením si pripravíme jasmínovú ryžu. Podávame s úsmevom a láskou.

  2. 2

    Do hrnca s vodou si dáme variť kyslú kapustu. Málinko ju osolíme a troška povaríme. Keď máme mäsko mäkké, pridáme ho do kapusty. V nádobe si rozmiešame smotanu na varenie, mlieko a hladkú múku, ktorou si segedínsky zahustíme. Necháme ešte dobre prevrieť, podľa potreby dochutíme korením, alebo dosolíme a podávame s knedľou.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kapor na masle so zemiakovým šalátom
Gordon Blue a zemiakové pyré
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Kapor na masle
Najlepší guláš z diviaka. Lepší sme nikdy nejedli
Cestoviny so syrovou omáčkou, šampiňóny a kukurica - super rýchlovka
Lahodná roláda Deň a Noc
Zapekané gyros s cestovinami
Grilované kurča na japonsky pôsob
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf