Kuriatko na zelenine

Hodnotenie (4.6/5)
11
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 803
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
100 g Šampiňóny
2 KS Paradajka
100 g Šalát
2 KS Paprika červená
2 KS Kuracie stehná
100 g Ryža
Postup prípravy pre Kuriatko na zelenine
  1. 1

    Nakrájame mladú cibuľku spolu so šamiónmy, paradajkou, paprikou a šalátom na nie úplne drobno. Všetko to spolu dáme na panvicu, na ktorej to necháme na masielku spražiť, následne dusiť asi cca 5 min. na minime. K tomu si zároveň opražíme kuracie stehná, ktoré sme si minimálne deň predtým naložili do pacu ( paradajkový s cesnakom vrelo odporúčam).

  2. 2

    Osmahneme z jednej aj z druhej strany na prudkom plameni cca 2 minútky, stiahneme na minimum (prilejeme zvyšok pacu k mäasku ) a zeleninku z druhej panvice pridáme do panvice, kde sa nán robí mäsko aj so šťavou, ktorú zeleninka pustila. Následne to zakryjeme a na minime dusíme cca 45 min. za stáleho otáčanie po cca 7-8 minútach. 15 minút pred skončením si pripravíme jasmínovú ryžu. Podávame s úsmevom a láskou.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Zeleninový vývar
Krémová tekvicová polievka hokkaido
Bravčová krkovička s cibuľou
Kuracie nugetky v kukuričných lupienkoch
Pečené lekvárové buchty
Párky v lístkovom ceste alebo domáci hot-dog
Špagety ala Luky
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie