Kuriatko na zelenine

Hodnotenie (5/5)
11
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuriatko na zelenine
Kuchár/ka: Deni
videní 226
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
100 g Šampiňóny
2 KS Paradajka
100 g Šalát
2 KS Paprika červená
2 KS Kuracie stehná
100 g Ryža
Postup prípravy pre Kuriatko na zelenine
  1. 1

    Nakrájame mladú cibuľku spolu so šamiónmy, paradajkou, paprikou a šalátom na nie úplne drobno. Všetko to spolu dáme na panvicu, na ktorej to necháme na masielku spražiť, následne dusiť asi cca 5 min. na minime. K tomu si zároveň opražíme kuracie stehná, ktoré sme si minimálne deň predtým naložili do pacu ( paradajkový s cesnakom vrelo odporúčam).

  2. 2

    Osmahneme z jednej aj z druhej strany na prudkom plameni cca 2 minútky, stiahneme na minimum (prilejeme zvyšok pacu k mäasku ) a zeleninku z druhej panvice pridáme do panvice, kde sa nán robí mäsko aj so šťavou, ktorú zeleninka pustila. Následne to zakryjeme a na minime dusíme cca 45 min. za stáleho otáčanie po cca 7-8 minútach. 15 minút pred skončením si pripravíme jasmínovú ryžu. Podávame s úsmevom a láskou.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia s olivami
Cuketové guličky so syrom Eidam
Gazdovské cestoviny s nivou
Párky v lístkovom ceste alebo domáci hot-dog
Najlepšia domáca Mortadela
Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou
Hovädzí guláš s domácimi haluškami
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
kuracie prsia zapečené s jablkami a syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf