Zemiakové placky plnené kuracím mäsom

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 3 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 1091
02.06.2018
Zemiakové placky
Množstvo Ingrediencia
8 KS Zemiaky
3 KS Vajce slepačie
6 strúčik Cesnak (podľa chuti)
3 PL Múka hladká
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Majorán
1 ČL Soľ
kuracie mäsko
Množstvo Ingrediencia
500 gKuracie prsia
2 KSCibuľa
1 KSParadajka
1 KSKapia červená
2 KSTavený syr
1 ČLSoľ
1 ČLČierne korenie mleté
1 ČLČervená paprika sladká
Postup prípravy pre Zemiakové placky plnené kuracím mäsom
  1. 1

    Na sucho spražíme múku, následne ju zriedime studenou vodou (2 - 3 PL múkky a cca 2dcl vody). Necháme prevrieť a prelejeme do hrnca s mäsom, kde to ešte dobre premiešame. Tesne pred koncom pridáme na kocky pokrájanú kyslú uhorku.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Gnocchi so sušenými paradajkami
Sekaná s kôprovou omáčkou a pyré
Bravčové špízy
Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
Mäkkučké linecké koláčiky
Najlepší krémeš
Jablkový koláč s čoko-šľahačkou
Zemiakový šalát (FOTORECEPT)
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf