Zemiakové placky plnené kuracím mäsom

slide
  • Porcie: 3
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 35 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Peter Lauf
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Zemiakové placky

  • kuracie mäsko

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na sucho spražíme múku, následne ju zriedime studenou vodou (2 - 3 PL múkky a cca 2dcl vody). Necháme prevrieť a prelejeme do hrnca s mäsom, kde to ešte dobre premiešame. Tesne pred koncom pridáme na kocky pokrájanú kyslú uhorku.

  • Krok 2.

    Medzi časom, kým sa nám pečú placky si pripravíme mäsko, ktorým ich budeme plniť

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.