Znojemský guľáš

Hodnotenie (5/5)
8
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Robila ho moja mamka a aj u nás doma zožal tiež úspech. Vrelo odporúčam :)Jarmila
Kuchár/ka: Jarmila Laufová
videní 2093
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mäso (alebo hovädzie)
2 KS Cibuľa
3 KS Zavárané uhorky
3 PL Múka hladká
1 kocka Bujón hovädzí
1 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
150 g Ryža
Postup prípravy pre Znojemský guľáš
  1. 1

    Cibuľku nakrájame na drobno a v hrnci na rozohriatom oleji alebo masti spražíme do zlatistá. Pridáme na kocky nakrájané mäso a dusíme, kým nepustí šťavu. Pridáme čierne mleté korenie, soľ, hovädzí alebo slepačí bujón a necháme dusiť. Podľa potreby podlievame vodou aby bola zarovno s mäsom. Dusíme, kým mäsko nezmäkne.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Jarmila Laufová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie rizoto so zeleninou
Plnená paprika
Skvelá jemná kuracia omáčka
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Kuracie rolky s tarhoňou
Bravčové karé na hrášku
Loďky z lístkového cesta
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf