Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Jarmila Laufová
videní 1914
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové stehno
3 KS Cibuľa
300 g Mrazená zelenina
2 PL Múka hladká
2 štipka Soľ
2 štipka Čierne korenie mleté
1 ČL Vegeta
Zemiakové placky
Množstvo Ingrediencia
1 KgZemiaky
2 KSVajce slepačie
4 strúčikCesnak
2 PLMúka hladká
0.5 KSKypriaci prášok do pečiva
2 štipkaSoľ
4 štipkaČierne korenie mleté
1 ČLMajorán
Postup prípravy pre Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou
  1. 1

    Cibuľku spražíme na oleji do zlatista. Pridáme na kocky pokrájané bravčové stehno, podusíme vo vlastnej šťave. Pridáme soľ, čierne mleté korenie, zalejeme vodou a dusíme do mäkka.

  2. 2

    Vysypeme sáčok mrazenej zeleniny, trocha ešte podusíme a zahustíme nasucho opraženou hladkou múkou zaliatou studenou vodou. Omáčku dochutíme vegetou a povaríme ešte aspoň 10 minút.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Jarmila Laufová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčová roláda s jogurtovou omáčkou
Zapekané guľky v paradajkovej omáčke so syrom
Táto cesnačka vás vylieči zo všetkého
Zemiaky na kyslo
Kuracie plátky (stehná) so šunkou, údeným syrom a tatarkové zemiaky
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Taliansko bulharské rizoto
Skvelý segedínsky guláš s knedľou
Pudingová roláda bez múky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf