Jelenie stehno na víne

Hodnotenie (4.5/5)
2
Čas prípravy
105 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2960
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Jelenie stehno
100 g Slanina
120 g Maslo
1 KS Cibuľa
1 KS Zeler sušený
1 KS Mrkva
1 KS Petržlen
2 PL Múka hladká
  Citrónová šťava (podľa chuti)
3 dl Červené víno
3 kocka Cukor kockový
0.5 ČL Soľ
0.5 ČL Čierne korenie mleté
3 KS Nové korenie
2 štipka Tymián
1 KS Bobkový list
300 g Zemiaky
Postup prípravy pre Jelenie stehno na víne
  1. 1

    Jelenie mäso musí byť 24 hodín v pace, ktorý si pripravíme z ocotu, oleja, vody, bobkového lista a nového korenia.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Lívia Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Domáce Housky alebo žemle
Domáci zemiakový chlebík
Hrášková polievka
Šošovicový prívarok
Jablkový koláč s čoko-šľahačkou
Králičie ragú a domáce rezance
Špagety zapečené s mletým mäsom
Zákusok orechový chlebíček
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf