Pečené a plnené kura

Hodnotenie (4/5)
2
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1786
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Kura celé bez drobkov
1 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Červená paprika sladká
1 ČL Rasca
3 plátok Maslo
3 PL Olej slnečnicový
Plnka
Množstvo Ingrediencia
3 KSRožok
1 KSCibuľa
2 KSVajce slepačie
1 dlMlieko polotučné
2 štipkaČierne korenie mleté
2 štipkaSoľ
3 štipkaMajorán
1 KSKlobása
Postup prípravy pre Pečené a plnené kura
  1. 1

    Na prípravu plnky si najskôr potrebujeme opražiť cibuľu s klobáskou.

    foto receptu
  2. 2

    Rožky som nakrájal na kolieska a vlial studené mlieko. Rukami som zmes poroztláčal, nech rožky mlieko pekne napijú. Nemusíte však použiť mlieko, môže byť aj voda. Na oleji som spražil na drobno nakrájanú cibuľku a v obľube mám aj použiť čo chladničká dá - teda šunkovú salámu na kocky narezanú som tam tiež pridal. Zmes som prehodil do misky s rožkami. Pridávame 1-2 vajcia (ja dávam radšej 2), soľ, čierné korenie, majorán a dôkladne premiešame.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Omeleta so šunkou
Skvelý segedínsky guláš s knedľou
Výborný recept na Španielske vtáčiky
Švédske mäsové guľky
Venčeky s pudingovým krémom
Farfalle so smotanovo-brokolicovou omáčkou
Bravčové závitky so slaninou a ryžou
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Hovädzia roštenka s kôprovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf