Bravčové s kolienkami

Hodnotenie (4.5/5)
10
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 19790
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové mäso
2 KS Cibuľa
2 KS Uhorky nakládané
150 ml Lečo
100 g Hrášok, mrkva, kukurica zmes
1 PL Bravčová masť
  Kolienka (alebo iné cestoviny)
2 štipka Soľ
2 štipka Čierne korenie mleté
1 ČL Červená paprika sladká
2 strúčik Cesnak
Postup prípravy pre Bravčové s kolienkami
  1. 1

    Na rozohriatej bravčovej masti alebo na oleji si do zlatistá opražíme na drobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané bravčové mäsko a dobre opražíme. Osolíme, okoreníme čiernym korením, sladkou paprikou a cesnakom a necháme dusiť vo vlastnej šťave. Podľa potreby podlievame trochou vody.

  2. 2

    Keď je mäsko takmer mäkké, pridáme menšie sklíčko leča, cca 2 KS kyslých uhoriek nakrájaných na kocky a zeleninu. Zelenina môže byť mrazená alebo zaváraná v skle. Pridáme trocha vody a všetko spolu ešte trocha podusíme.

  3. 3

    Keď je všetko a najmä mäso dostatočne mäkké, tak už len podľa potreby trocha zahustíme zátrepkou z vody a hladkej múky. Necháme dobre prevrieť a odstavíme.

  4. 4

    V osolenej vode si uvaríme kolienka alebo iné cestovinky a podávame s chutne pripraveným mäskom.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Super rýchle zemiakové placky plnené šunkou a syrom
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Kuracie prsia v krémovom plášti
Nepečený jahodový rez MILÁČIK
Jelenie stehno na víne
Výborná Karfiolová polievka
Kuracie kúsky vyprážané v rúre
Plnená paprika so zemiakovým pyré
Zabíjačkový guláš s domácim knedlíkom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie