Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Hodnotenie (4.5/5)
2
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 9590
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové mäso
400 g Ryža
1 plechovka Paradajkový pretlak
2 KS Vajce slepačie
3 PL Múka hladká
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Soľ
5 KS Nové korenie
3 KS Bobkový list
400 g Zemiaky
Postup prípravy pre Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
  1. 1

    Ako prvé si uvaríme ryžu v mierne osolenej vode. Kým nám ryža prechladne, rozmiešame si mleté mäso s vajíčkami, čiernym mletým korením a soľou. Pridáme vychladenú ryžu a dobre rozmiešame.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zemiakové placky
Hovädzí stroganov s jasmínovou ryžou
Syrovo-šunková roláda
Morčacie stehno na zeleninke
Marhuľové rezy
Pstruh na provensálsky spôsob
Znojemské bravčové plátky
Frankfurtská polievka s párkom
Kurací rezeň so zemiakmi (pyré)
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf