listok

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Rebierka si umyjeme a pripravíme na marinovanie. Zmiešame si ingrediencie, to znamená - pivo alebo víno, olej, med a grilovacie korenie kvalitne rozmiešame a do pripravenej zmesy dáme rebierka. V marináde ich necháme odležať celú noc.

  • Krok 2.

    Na druhý deň si pripravíme omáčku nasledovným a jednoduchým spôsobom, a to tým, že vo vode rozvaríme džem, pridáme brusnice a dostatočne prevaríme. Odstavíme a servírujeme.

  • Krok 3.

    Podávame k tomu opečený chlieb alebo bagetu.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (1)

  • avatar
    Pali
    16.02.20 08:12:37

    maso sa je surove alebo ho treba upiect? :)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept