Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1513
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Jahňacie mäso (rebrá)
2 PL Včelí med
2 PL Grilovacie korenie
1 dl Olej slnečnicový
2 dl Červené víno
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
300 gBrusnice (čerstvé alebo sušené)
2 PLBrusnicový džem
2 dlPitná voda
Postup prípravy pre Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
  1. 1

    Rebierka si umyjeme a pripravíme na marinovanie. Zmiešame si ingrediencie, to znamená - pivo alebo víno, olej, med a grilovacie korenie kvalitne rozmiešame a do pripravenej zmesy dáme rebierka. V marináde ich necháme odležať celú noc.

  2. 2

    Na druhý deň si pripravíme omáčku nasledovným a jednoduchým spôsobom, a to tým, že vo vode rozvaríme džem, pridáme brusnice a dostatočne prevaríme. Odstavíme a servírujeme.

  3. 3

    Podávame k tomu opečený chlieb alebo bagetu.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Lasagne s mäsom
Pečený bôčik s dusenou mrkvou a kelom
Rybie filé na masle a hrášku
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Plnené bravčové závitky
Struková mliečna polievka
Najlepšie kura na smotane a domáce halušky
Zákusok orechový chlebíček
Čokoládovo - brusnicová torta
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf