Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
Kuchár/ka: Deni
videní 937
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Jahňacie mäso (rebrá)
2 PL Včelí med
2 PL Grilovacie korenie
1 dl Olej slnečnicový
2 dl Červené víno
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
300 gBrusnice (čerstvé alebo sušené)
2 PLBrusnicový džem
2 dlPitná voda
Postup prípravy pre Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
  1. 1

    Rebierka si umyjeme a pripravíme na marinovanie. Zmiešame si ingrediencie, to znamená - pivo alebo víno, olej, med a grilovacie korenie kvalitne rozmiešame a do pripravenej zmesy dáme rebierka. V marináde ich necháme odležať celú noc.

  2. 2

    Na druhý deň si pripravíme omáčku nasledovným a jednoduchým spôsobom, a to tým, že vo vode rozvaríme džem, pridáme brusnice a dostatočne prevaríme. Odstavíme a servírujeme.

  3. 3

    Podávame k tomu opečený chlieb alebo bagetu.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Domáci zemiakový guláš s klobásou
Kuracie mexické soté s ryžou
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Kakaové palacinky
Smažená niva s anglickou slaninou
Kokosový obaľovaný koláč
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Mandarinkové kocky
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf