Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 4760
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Jahňacie mäso (rebrá)
2 PL Včelí med
2 PL Grilovacie korenie
1 dl Olej slnečnicový
2 dl Červené víno
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
300 gBrusnice (čerstvé alebo sušené)
2 PLBrusnicový džem
2 dlPitná voda
Postup prípravy pre Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
  1. 1

    Rebierka si umyjeme a pripravíme na marinovanie. Zmiešame si ingrediencie, to znamená - pivo alebo víno, olej, med a grilovacie korenie kvalitne rozmiešame a do pripravenej zmesy dáme rebierka. V marináde ich necháme odležať celú noc.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

avatar
Pali | 16.02.2020 08:12:37
maso sa je surove alebo ho treba upiect? :)
Vyberáme pre teba
Granadir
Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou
Koláč z kyslého mlieka
Grilované morčacie prsia na karí s cuketou
Banán v čokoláde
Plnené bravčové závitky
Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť
Kuracie prsia v krémovom plášti
Znojemské bravčové plátky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf