Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
2 KS | Jahňacie mäso (rebrá) |
2 PL | Včelí med |
2 PL | Grilovacie korenie |
1 dl | Olej slnečnicový |
2 dl | Červené víno |
Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
300 g | Brusnice (čerstvé alebo sušené) |
2 PL | Brusnicový džem |
2 dl | Pitná voda |
Rebierka si umyjeme a pripravíme na marinovanie. Zmiešame si ingrediencie, to znamená - pivo alebo víno, olej, med a grilovacie korenie kvalitne rozmiešame a do pripravenej zmesy dáme rebierka. V marináde ich necháme odležať celú noc.
Na druhý deň si pripravíme omáčku nasledovným a jednoduchým spôsobom, a to tým, že vo vode rozvaríme džem, pridáme brusnice a dostatočne prevaríme. Odstavíme a servírujeme.