Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
videní 1203
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Jahňacie mäso (rebrá)
2 PL Včelí med
2 PL Grilovacie korenie
1 dl Olej slnečnicový
2 dl Červené víno
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
300 gBrusnice (čerstvé alebo sušené)
2 PLBrusnicový džem
2 dlPitná voda
Postup prípravy pre Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
  1. 1

    Rebierka si umyjeme a pripravíme na marinovanie. Zmiešame si ingrediencie, to znamená - pivo alebo víno, olej, med a grilovacie korenie kvalitne rozmiešame a do pripravenej zmesy dáme rebierka. V marináde ich necháme odležať celú noc.

  2. 2

    Na druhý deň si pripravíme omáčku nasledovným a jednoduchým spôsobom, a to tým, že vo vode rozvaríme džem, pridáme brusnice a dostatočne prevaríme. Odstavíme a servírujeme.

  3. 3

    Podávame k tomu opečený chlieb alebo bagetu.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Banánovo čučoriedkové toasty
Špagety s mletým mäsom a olivami
Pečené lekvárové buchty
Nepečený Bingo Koláč
Zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Roláda bez múky s krémom
Lahodná roláda Deň a Noc
Zemiaky na kyslo
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf