Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke

slide
  • Porcie: 2
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 45 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Deni
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(3.67 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

  • Omáčka

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Rebierka si umyjeme a pripravíme na marinovanie. Zmiešame si ingrediencie, to znamená - pivo alebo víno, olej, med a grilovacie korenie kvalitne rozmiešame a do pripravenej zmesy dáme rebierka. V marináde ich necháme odležať celú noc.

  • Krok 2.

    Na druhý deň si pripravíme omáčku nasledovným a jednoduchým spôsobom, a to tým, že vo vode rozvaríme džem, pridáme brusnice a dostatočne prevaríme. Odstavíme a servírujeme.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (1)

  • avatar
    Pali
    16.02.20 08:12:37

    maso sa je surove alebo ho treba upiect? :)

    Odpovedať

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.