Skvelá jemná kuracia omáčka

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Skvelá jemná kuracia omáčka
Kuchár/ka: Deni
videní 691
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 KS Kuracie prsia
150 ml Smotana na varenie
1 kocka Bujón slepačí (nemusí byť)
150 g Šampiňóny
1 KS Paradajka
1 KS Čili paprika
100 ml Mlieko polotučné
2 štipka Soľ
2 štipka Čierne korenie mleté
2 PL Olej slnečnicový
Postup prípravy pre Skvelá jemná kuracia omáčka
  1. 1

    Pripravíme si kuracie prsia na kuchynský stôl a dôkladne ich očistíme, umyjeme a osušíme. Nakrájame ich na tenšie rezance, alebo kocky, záleží len na vás. Dáme ich do misky, kde ich okoreníme a osolíme. Výber korenia je na vás a množstvo necháme tiež na vás.

  2. 2

    Na panvici rozpálime trochu oleja a mäso opražíme z každej strany, zároveň pridáme naše šampiňóny. Keď máme mäsko osmažené a aj hubky, pridáme smotanový syr, na drobno nakrájanú paradajku, chilli papričku a všetko spolu dusíme. Pridáme mlieko, bujón, ktorý sme rozbili v troche vody a ešte povaríme.

  3. 3

    Keď máme mäso uvarené, ochutnáme, prípadne dochutíme a môžeme podávať. Na vrch dáme trochu petržlenu.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Tatarský biftek
Bravčové medailónky v slaninke
Kuracie srdiečka na omáčke s jasmínovou ryžou
Kuracie placky so šanpiňónmi
Skvelý segedínsky guláš s knedľou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Smažená niva s anglickou slaninou
Hlivový perkelt
Omeleta so šunkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf