Pečené kuracie stehná

Hodnotenie (4/5)
10
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 14936
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Kuracie stehná (alebo krídla)
1 KS Cibuľa
1 dl Olej
  Soľ (na každý kus)
  Červená paprika sladká (na každý kus)
  Sušený cesnak (na každý kus)
  Pečené kura (pokoreniť každý kus)
500 g Zemiaky
  Rasca mletá (na každý kus)
100 g Ryža
  Hrášok, mrkva, kukurica zmes
Postup prípravy pre Pečené kuracie stehná
  1. 1

    Kuracie stehná (prípadne aj krídla) umyjeme a očístíme nedostatky. Dáme do nádoby, posypeme ich mletou paprikou, čiernym korením, korením na pečené kura, sušeným cesnakom a soľou. Pridáme trocha oleja a poriadne ich celé rozmiešame a potrieme všetkým tým korením. Necháme pár minút odstáť.

  2. 2

    Zatiaľ si pripravíme zemiaky. Ošúpeme, umyjeme, nakrájame na mesiačiky, osolíme, okoreníme korením na americké zemiaky (ak ho nemáme, tak použijeme korenie, ktoré išlo aj na kura) a pridáme mletú rascu a trocha oleja. Na plátky nakrájame cibuľu a pridáme ju k zemiakom. Taktiež to kvalitne premiešame.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Karfiolove placky
Kuracie prsia plnené brokolicou a syrom
Loďky z lístkového cesta
Kurací mix
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou
Jablkové rezy s pudingovým krémom
Grilované sendviče s rozmarínovými steakmi
Rukolový šalát
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie