Bravčové na čiernom korení

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 2260
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové pliecko (alebo stehno)
1 KS Cibuľa
1 plechovka Šampióny v konzerve
2 PL Bravčová masť
2 PL Múka hladká
1 ČL Sójová omáčka
2 štipka Čierne korenie mleté
2 štipka Soľ
2 štipka Červená paprika sladká
70 g Ryža
100 g Mrazená zelenina (môže byť nemusí)
Postup prípravy pre Bravčové na čiernom korení
  1. 1

    Do hrnca si dáme rozpustiť bravčovú masť alebo rozohrejeme olej. Pridáme nakrájanú cibuľu, ktorú spražíme do zlata. Zatiaľ si nakrájame bravčové mäsko, buď na kocky alebo na rezančeky a dáme k cibuli. Opražíme, kým nebude mať bielu farbu, potom okoreníme čiernym korením, mletou paprikou a osolíme. Mäsko zakryjeme a dusíme vo vlastnej šťave. Potom podľa potreby podlievame a dusíme domäkka.

  2. 2

    Kým sa mäso dusí, pripravíme si ryžu. Buď varenú alebo dusenú, kto má akú radšej. Ak chceme aj zeleninu do ryže, tak ju tak ju tam nezabudnite pred dusením pridať.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Moravské koláče plnené tvarohom a lekvárom
Jednoduchá cuketová roláda so syrom
Chilli con carne
Cícerová kaša s miniklobáskami
Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)
Nepečený jahodový rez MILÁČIK
Grilované morčacie prsia na karí s cuketou
Marhuľové rezy
Morčací steak s cuketou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf