Bravčové na čiernom korení

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1851
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové pliecko (alebo stehno)
1 KS Cibuľa
1 plechovka Šampióny v konzerve
2 PL Bravčová masť
2 PL Múka hladká
1 ČL Sójová omáčka
2 štipka Čierne korenie mleté
2 štipka Soľ
2 štipka Červená paprika sladká
70 g Ryža
100 g Mrazená zelenina (môže byť nemusí)
Postup prípravy pre Bravčové na čiernom korení
  1. 1

    Do hrnca si dáme rozpustiť bravčovú masť alebo rozohrejeme olej. Pridáme nakrájanú cibuľu, ktorú spražíme do zlata. Zatiaľ si nakrájame bravčové mäsko, buď na kocky alebo na rezančeky a dáme k cibuli. Opražíme, kým nebude mať bielu farbu, potom okoreníme čiernym korením, mletou paprikou a osolíme. Mäsko zakryjeme a dusíme vo vlastnej šťave. Potom podľa potreby podlievame a dusíme domäkka.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Hlivový perkelt
Ryba s bylinkovým maslom
Zemiakové placky plnené kuracím soté
Indický puding
Zelerová polievka
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Bravčové s kolienkami
Bravčové na hrášku s ryžou
Bryndzové halušky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf