Bryndzové halušky

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 872
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 KS Zemiaky
2 KS Vajce slepačie
250 g Múka polohrubá
250 g Bryndza
2 štipka Soľ
50 g Slanina
Postup prípravy pre Bryndzové halušky
  1. 1

    Zemiaky očistíme, na jemno nastrúhame, pridáme vajíčka, soľ a polohrubú múku primiešavame podľa potreby. Cesto musí mať správnu konzistenciu. Tú má vtedy ak nám v ňom ostane stáť varecha. Halušky dávame do vriacej vody cez haluškovač. Varíme ich cca 10 minút, kým nám všetky nevyplávajú na povrch. Scedíme a necháme odkvapkať.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Výborná restovaná zelenina s Paccheri cestovinou a syrom
Domáce hot - dogy
Maďarský guľáš
Hovädzie pliecko na horčici s ryžou
Špenátová polievka so smotanou
Kuracie prsia na čínsky spôsob
Bravčové špízy
Zapekaná brokolica-karfiol so syrom
Skvelá jemná kuracia omáčka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf