Červená kapusta s bravčovým karé

Hodnotenie (4.9/5)
9
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Skvelý obed :) obľúbený na nedeľný obedPeter
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 13565
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
200 g Kapusta červená
2 PL Bravčová masť
300 g Bravčové karé
1 KS Knedlík
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie
1 štipka Rasca
2 PL Cukor kryštálový
2 ČL Ocot
Postup prípravy pre Červená kapusta s bravčovým karé
  1. 1

    Na masti si speníme nakrájanú cibuľku. Kapustu nakrájame na menšie rezance a pridávame postupne na cibuľu. Za občasného miešania ju trocha opražíme, prídáme vodu, tak aby nebola zaliata a dusíme. Občas zamiešame a podľa potreby podlievame. Pridáme soľ, trocha čierneho mletého korenia, mletú rascu, podľa chuti cukor a trocha octu. Keď je kapusta mäkká, trocha ju zahustíme múkou rozmiešanou vo vode - podľa potreby aby nebola príliš hustá, ani veľmi riedka. Necháme prevrieť a odstavíme

  2. 2

    Mäsko si môžeme pripraviť k tomu rôzne - pečenú kačicu, kurča, bôčik, karé. My máme v názve bravčové karé, tak si napíšeme aj postup ako ho chutne pripraviť.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Peter Lauf

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Tekvicová polievka
Frankfurtská polievka
Výborný hrnčekový čokoládový koláč
Kuracie v zemiakovej placke a šalát Coleslaw
Teľací steak so syrovou omáčkou a opekané zemiaky
Hovädzie mäso na mrkve
Plnená panenka sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Kuracie prsia v krémovom plášti
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie