Červená kapusta s bravčovým karé

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 45 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Peter Lauf
Pozor Súťaž!
Súťaž o pobyt pre 2 osoby - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(4.83 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Skvelý obed :) obľúbený na nedeľný obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na masti si speníme nakrájanú cibuľku. Kapustu nakrájame na menšie rezance a pridávame postupne na cibuľu. Za občasného miešania ju trocha opražíme, prídáme vodu, tak aby nebola zaliata a dusíme. Občas zamiešame a podľa potreby podlievame. Pridáme soľ, trocha čierneho mletého korenia, mletú rascu, podľa chuti cukor a trocha octu. Keď je kapusta mäkká, trocha ju zahustíme múkou rozmiešanou vo vode - podľa potreby aby nebola príliš hustá, ani veľmi riedka. Necháme prevrieť a odstavíme

  • Krok 2.

    Mäsko si môžeme pripraviť k tomu rôzne - pečenú kačicu, kurča, bôčik, karé. My máme v názve bravčové karé, tak si napíšeme aj postup ako ho chutne pripraviť.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.