Kuracie rizoto so slovenskou ryžou

Hodnotenie (4.4/5)
17
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 9872
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
300 g Kuracie prsia
1 KS Cibuľa
200 g Mrazená zelenina
100 g Slovenská ryža
0.5 dl Olej slnečnicový
1 štipka Soľ
1 štipka Červená paprika sladká
1 štipka Čierne korenie mleté
100 g Eidam tehla
Postup prípravy pre Kuracie rizoto so slovenskou ryžou
  1. 1

    Na rozohriatom oleji si speníme cibuľku. Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia, ktoré z prudka opražíme. Keď má mäsko bielu farbu zo všetkých strán, pridáme mrazenú zeleninu, osolíme, okoreníme a prikryté dusíme cca 15 - 20 minút najprv vo vlastnej šťave, neskôr podľa potreby podlievame vodou. Tesne pred odstavením, dolejeme trocha viac vody a necháme prevrieť. Je lepšie ak je tam kúsok šťavy, potom rizoto nie je také suché.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Cesnaková polievka
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Znojemské bravčové plátky
Kuracie prsia so zeleninou
Syrová polievka
Špenátový prívarok s vajcom
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Čevapčiči
Kuracie kúsky s brokolicovo-smotanovou omáčkou a domácimi širokými rezancami
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf