Kuracie medailónky

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 6517
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Kuracie prsia
50 g Syr cheddar
150 ml Smotana na šľahanie
1 KS Vajce slepačie
2 PL Múka hladká
1 štipka Soľ
1 štipka Sušený cesnak
1 štipka Čierne korenie mleté
1 dl Olej
Postup prípravy pre Kuracie medailónky
  1. 1

    Umyté a očistené kuracie prsia si nakrájame na menšie plátky. Jemne ich osolíme, okoreníme a trocha posypeme sušeným cesnakom.

  2. 2

    Pripravíme si cestíčko a to tak, že do väčšej misky si na hrubšej strane stúhadla nastrúhame syr. Pridáme hladkú múku, smotanu, vajíčko a štipku soli. Dobre to celé rozmiešame. Syr a vajíčko nám hmotu krásne spojí, takže pripravené mäsko môžeme obaľovať v cestíčku. Hneď po obalení ho vkladáme do rozohriateho oleja, kde ho vypražáme z oboch strán.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Mäkkučké linecké koláčiky
Bravčová panenka a domáce hranolky
Plnené bravčové závitky
Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť
Segedínsky guľáš
Kuracie prsia plnené šunkou a bryndzou
Najlepší nadýchaný perník
Letný ľahký šalát, vhodný na obed i na večeru
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie