Kuracie medailónky

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie medailónky
videní 1740
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Kuracie prsia
50 g Syr cheddar
150 ml Smotana na šľahanie
1 KS Vajce slepačie
2 PL Múka hladká
1 štipka Soľ
1 štipka Sušený cesnak
1 štipka Čierne korenie mleté
1 dl Olej
Postup prípravy pre Kuracie medailónky
  1. 1

    Umyté a očistené kuracie prsia si nakrájame na menšie plátky. Jemne ich osolíme, okoreníme a trocha posypeme sušeným cesnakom.

  2. 2

    Pripravíme si cestíčko a to tak, že do väčšej misky si na hrubšej strane stúhadla nastrúhame syr. Pridáme hladkú múku, smotanu, vajíčko a štipku soli. Dobre to celé rozmiešame. Syr a vajíčko nám hmotu krásne spojí, takže pripravené mäsko môžeme obaľovať v cestíčku. Hneď po obalení ho vkladáme do rozohriateho oleja, kde ho vypražáme z oboch strán.

  3. 3

    Podávame so zemiakmi - varené, pečené, na aké máte chuť, plus tatárska omáčka, nejaký dresing alebo kľudne aj zeleninkový šalát.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Frankfurtská polievka
Bravčové medailóniky s hubami
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Hlivový perkelt
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Zemiakové placky plnené mletým mäsom
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf