Kuracie medailónky

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 2336
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Kuracie prsia
50 g Syr cheddar
150 ml Smotana na šľahanie
1 KS Vajce slepačie
2 PL Múka hladká
1 štipka Soľ
1 štipka Sušený cesnak
1 štipka Čierne korenie mleté
1 dl Olej
Postup prípravy pre Kuracie medailónky
  1. 1

    Umyté a očistené kuracie prsia si nakrájame na menšie plátky. Jemne ich osolíme, okoreníme a trocha posypeme sušeným cesnakom.

  2. 2

    Pripravíme si cestíčko a to tak, že do väčšej misky si na hrubšej strane stúhadla nastrúhame syr. Pridáme hladkú múku, smotanu, vajíčko a štipku soli. Dobre to celé rozmiešame. Syr a vajíčko nám hmotu krásne spojí, takže pripravené mäsko môžeme obaľovať v cestíčku. Hneď po obalení ho vkladáme do rozohriateho oleja, kde ho vypražáme z oboch strán.

  3. 3

    Podávame so zemiakmi - varené, pečené, na aké máte chuť, plus tatárska omáčka, nejaký dresing alebo kľudne aj zeleninkový šalát.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Zapekané kuracie steaky s fazuľovými luskami
Kuracie mäso na smotane s nokami
Zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Špagety s petržlenovou vňaťou
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Katov meč - Bravčové na zemiakoch
Grilované morčacie prsia na karí s cuketou
Kuracie prsia s olivami
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf