Kuracie medailónky

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie medailónky
Kuchár/ka: Deni
videní 928
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Kuracie prsia
50 g Syr cheddar
150 ml Smotana na šľahanie
1 KS Vajce slepačie
2 PL Múka hladká
1 štipka Soľ
1 štipka Sušený cesnak
1 štipka Čierne korenie mleté
1 dl Olej
Postup prípravy pre Kuracie medailónky
  1. 1

    Umyté a očistené kuracie prsia si nakrájame na menšie plátky. Jemne ich osolíme, okoreníme a trocha posypeme sušeným cesnakom.

  2. 2

    Pripravíme si cestíčko a to tak, že do väčšej misky si na hrubšej strane stúhadla nastrúhame syr. Pridáme hladkú múku, smotanu, vajíčko a štipku soli. Dobre to celé rozmiešame. Syr a vajíčko nám hmotu krásne spojí, takže pripravené mäsko môžeme obaľovať v cestíčku. Hneď po obalení ho vkladáme do rozohriateho oleja, kde ho vypražáme z oboch strán.

  3. 3

    Podávame so zemiakmi - varené, pečené, na aké máte chuť, plus tatárska omáčka, nejaký dresing alebo kľudne aj zeleninkový šalát.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pečený kapor na zemiakoch
Cesnaková nátierka
Lasagne s mäsom
Ryžové placky
Kurací plátok na prírodno so šampiňónmi
Teľacie kocky na majoráne s cestovinami
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Kuracie kari soté s horčicou
Kuracie soté s kari omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf