Švédske mäsové guľky

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 50 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Deni
Pozor Súťaž!
Súťaž o pobyt pre 2 osoby - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(4 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

  • Omáčka

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Ingrediencie na mäsové guľky spolu dobre zmiešame, vypracujeme a urobíme malé guľôčky ako orech. Opečieme na oleji, ja som dala aj kúsok masla, nezhorí keď je s olejom a lepšie chutia.

  • Krok 2.

    Medzí tým si pripravíme omáčku. Prevaríme šľahačku, vývar, osolíme, okoreníme, pridáme šťavu z citróna a zahustíme solamylom.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.