Švédske mäsové guľky

Hodnotenie (4/5)
2
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 2000
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Mleté mäso (ideálne hovädzie)
150 ml Smotana na varenie
1 KS Cibuľa
1 KS Vajce slepačie
1 hrsť Strúhanka
2 KS Zemiaky (varené a pretlačené)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
250 mlSladká smotana
150 mlHovädzí vývar
 Citrónová šťava (z 1 citrónu)
1 ČLSolamyl
1 štipkaSoľ
1 štipkaČierne korenie mleté
Postup prípravy pre Švédske mäsové guľky
  1. 1

    Ingrediencie na mäsové guľky spolu dobre zmiešame, vypracujeme a urobíme malé guľôčky ako orech. Opečieme na oleji, ja som dala aj kúsok masla, nezhorí keď je s olejom a lepšie chutia.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Výborný patizón
Banán v čokoláde
Plnená zemiaková placka s kuracím mäsom
Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
Syrové placky - zemiakové
Kurča s plnkou a zemiakmi
Domáci KINDER mliečny rez
Bebe koláč nepečený
Výborná krémová Mrkvová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf