Škvarkové pagáče

Hodnotenie (4.9/5)
8
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 7 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 7364
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Múka polohrubá
50 g Palmarín
200 ml Mlieko polotučné
2 KS Vajce slepačie
0.5 KS Droždie
1 ČL Cukor kryštálový
2 ČL Soľ
200 g Oškvarky mleté
Postup prípravy pre Škvarkové pagáče
  1. 1

    Do misky preosejeme múku. V strede si urobíme jamku, do ktorej vylejeme trocha vlažného mlieka. Pridáme cukor, rozdrobíme droždie a jemne vidličkou rozmiešame. Zakryjeme a necháme vykysnúť kvások.

  2. 2

    Neskôr, keď už máme kvások urobený, pridáme 1 vajce, soľ, zvyšné vlažné mlieko, roztopený a mierne vychladnutý palmarín a cesto miesime, kým ho nemáme pekne vypracované. Poprášime múkou, zakryjeme a necháme vykysnúť.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: radvarim.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové medailóniky s hubami
Hruškovo zelerová krémová polievka
Dukátové buchtičky
Čerešňový koláč s čokoládou a syrom
Výborný hrnčekový čokoládový koláč
Zapekaný karfiol
Grilované kurča na japonsky pôsob
Jablkové rezy s pudingovým krémom
Nepečené jahodové rezy
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie