Kuracie ragú s hráškom

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie ragú s hráškom
videní 1008
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie prsia
1 plechovka Hrášok
1 KS Cibuľa
2 PL Bravčová masť (alebo olej)
3 strúčik Cesnak
2 PL Horčica plnotučná
1 ČL Sójová omáčka
2 PL Kečup
1 ČL Solamyl
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Majorán
Postup prípravy pre Kuracie ragú s hráškom
  1. 1

    Na rozohriatej masti alebo na oleji oprážime na drobno nakrájanú cibuľku. Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia a z prudka opražíme. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a pár minút zakryté podusíme

  2. 2

    Neskôr pridáme prelisovaný cesnak, pár kvapiek sójovej omáčky, horčicu, trocha kečupu a hrášok. Prilejeme viac vody, podľa potreby ešte osolíme a okoreníme. Pred koncom zahustíme solamylom, ktorý sme si rozmiešali v cca 2 dl vody. Pridáme majorán,, dobre prevaríme a podávame s ryžou alebo cestovinami.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie rizoto so slovenskou ryžou
Pstruh na masle
Jánošíkov tanier
Rýchly jablkový bochník
Kurací rezeň plnený maslovým krémom
Výborný patizón
Skvelé špagety s mletým mäsom
Gordon Blue a zemiakové pyré
Kuracie prsia plnené špenátom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf