Kuracie prsia s broskyňou

Hodnotenie (3.3/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 2384
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Kuracie prsia
15 g Šunka
15 g Plátkový syr
1 plechovka Broskyňový kompót
1 dl Olej slnečnicový
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Sušený cesnak (môže byť aj čerstvý)
Postup prípravy pre Kuracie prsia s broskyňou
  1. 1

    Kuracie prsia, umyjeme, odblaníme, nakrájame na rezne a jemne rozklepeme. Osolíme, okoreníme a posypeme trocha sušeného cesnaku. Na panvičke si rozohrejeme olej a rezne z prudka opražíme z oboch strán. Vo výpeku si pražíme nakrájanú cibuľku.

    foto receptu
  2. 2

    Plech alebo zapekacie sklo jemne vymastíme olejom a vložíme doň opečené rezne. Na mäsko dáme broskyňu, naň plátok šunky a na vrch plátok syra. Celé to polejeme výpekom s opraženou cibuľkou a dávame do vyhriatej rúry. Môžeme podliať aj trocha vody alebo vývaru aby sme mali šťavu na poliatie.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Domáci kurací Gyros
Hovädzí guláš na rakúsky spôsob
Jánošíkov tanier
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Bravčové plátky na pive
Tekvicový prívarok
Výborný recept na Španielske vtáčiky
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie