Kuracie prsia s broskyňou

Hodnotenie (3.3/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie prsia s broskyňou
Kuchár/ka: Deni
videní 522
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Kuracie prsia
15 g Šunka
15 g Plátkový syr
1 plechovka Broskyňový kompót
1 dl Olej slnečnicový
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Sušený cesnak (môže byť aj čerstvý)
Postup prípravy pre Kuracie prsia s broskyňou
  1. 1

    Kuracie prsia, umyjeme, odblaníme, nakrájame na rezne a jemne rozklepeme. Osolíme, okoreníme a posypeme trocha sušeného cesnaku. Na panvičke si rozohrejeme olej a rezne z prudka opražíme z oboch strán. Vo výpeku si pražíme nakrájanú cibuľku.

    foto receptu
  2. 2

    Plech alebo zapekacie sklo jemne vymastíme olejom a vložíme doň opečené rezne. Na mäsko dáme broskyňu, naň plátok šunky a na vrch plátok syra. Celé to polejeme výpekom s opraženou cibuľkou a dávame do vyhriatej rúry. Môžeme podliať aj trocha vody alebo vývaru aby sme mali šťavu na poliatie.

    foto receptu
  3. 3

    Pečieme cca 20 minút na 180°C. Podávame s ryžou, hranolkami a k tomu zvyšný kompót alebo zeleninu.

    foto receptu
Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie mäso na sladko čili
Kuracie na paprike s haluškami
Pečený kapor na zemiakoch
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
Pivný guláš z teľacieho mäsa
Kuracie soté s kari omáčkou
Losos s hráškovým kuskusom
Bolonské špagety alá MIMI
Nepečené jahodové rezy
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf