listok

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Panenku nakrájame na 5 porcie. Okoreníme a osolíme z každej strany. Na panvici rozpálime masť a mäsko z prudka opečieme zo všetkých strán.

  • Krok 2.

    Umyjeme a osušíme si špenát. Cesto nakrájame na 5 časti tak, aby sa dalo stočiť. Paštétu rovnomerne rozotrieme na každú časť cesta. Na to rozložíme špenát a na to opečenú panenku

  • Krok 3.

    Spolu to stočíme do bochníka, potrieme žĺtkom každý kúsok, popicháme vidličkou a pečieme pri 200°C 25 minút.

  • Krok 4.

    Medzi tým si nakrájame cibuľu, cesnak a spražíme na masti. Pridáme všetky huby, podusíme, podlejeme vínom, necháme vyredukovať. Osolíme, okoreníme, zalejeme vývarom a na konci zalejeme smotanou.

  • Krok 5.

    Pripravíme si ešte špenát. Roztopíme si maslo, na ňom orestujeme nakrájaný cesnak a špenát. Jemne to osolíme, okoreníme a podusíme.

  • Krok 6.

    Podávame hubové ragú, na to dáme cesnakový špenát a na vrch upečený bochník v lístkovom ceste.

Kuchár/ka

chef

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept