Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Zložitá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 1994
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Bravčová panenka
1 balenie Lístkové cesto
200 g Špenát (ideálne čerstvý)
50 g Hliva ustricová
50 g Šampiňóny
50 g Hríb dubový sušené
2 dl Červené víno
100 g Kačacia paštéta (môže byť aj husacia)
4 plátok Maslo
1 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak
200 g Smotana na varenie
3 dl Vývar
1 ČL Bravčová masť
1 KS Vaječný žĺtok
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
  1. 1

    Panenku nakrájame na 5 porcie. Okoreníme a osolíme z každej strany. Na panvici rozpálime masť a mäsko z prudka opečieme zo všetkých strán.

  2. 2

    Umyjeme a osušíme si špenát. Cesto nakrájame na 5 časti tak, aby sa dalo stočiť. Paštétu rovnomerne rozotrieme na každú časť cesta. Na to rozložíme špenát a na to opečenú panenku

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Loďky z lístkového cesta
Špagety po španielsky
Kura na paprike
Chrumkavé hranolky so syrom a slaninkou
Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
Smažený losos a zemiakové ruže
Cuketová krémová polievka
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
Mäkkučké linecké koláčiky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf