Jednoduché opekané ázijské rezance

Robo Fišer

Porcií 3
Minút 25
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 2 222 x
slide

Komentár kuchára

Tento recept je veľmi jednoduchý a otvorený improvizácii. Je úplne jedno aké suroviny máte v chladničke, tento recept Vám nezaberie viac ako 20 minút.


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na rozpálenom oleji osmažíme cibuľku. Pridáme mäso (nepovinné a preskočiteľné), po chvíli osolíme a opepríme, keď je mäso hotové tak odložíme bokom.

  • Krok 2.

    Na panvici orestujeme zeleninu (používam čínsku alebo mexickú), do zeleniny pridáme štipku soli, cukru, pol čajovej lyžičky kurkumy. (Určite nezakrývame, potrebujeme odpariť vodu zo zeleniny). Po orestovaní pridáme do zeleniny mäso a chvíľu restujeme spolu.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept