x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Klasické fašírky z mletého mäsa

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 35 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Lenka Siváková
Pozor Súťaž!
Súťaž o 100€ - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Dnešný obed bod v znamení klasickej Slovenskej kuchyne. Fašírky z mletého mäsa sú jednoduché a výborné.

Videné: 1 195 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na naše domáce klasické fašírky potrebujeme: mleté mäso, nakrájané staršie pečivo, mlieko, vajíčka, soľ, korenie, cesnak, rasca, mletá paprika, majoránka a postruhaná cibuľa.

  • Krok 2.

    Všetko dôkladne premiešame. Vyformujeme fašírky obalíme v strúhanke a vypražíme v oleji. Podávame so zemiakmi a domáce rajčiny. Dobrú chuť

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.