Výborný steak z hovädzej sviečkovice so zeleninou a hranolkami na hubách. Dokonalá voľba výborného jedla
Mäso naporciujeme na cca 2-3cm hrubé steaky, osolíme a okoreníme koreninami, ktoré sme rozomleli v mažiari a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme chvílu odpočívať a pripravíme omáčku.
Na oleji speníme cibuľu a pridáme nakrájané šampiňóny. Osolime, okoreníme, podlejeme trochou vody a necháme dusiť cca 10 minút. Zahustíme trochou maizeny a prilejeme šľahačkovú smotanu.
Grilovaciu panvicu alebo gril rozohrejeme a položíme steaky, ktoré grilujeme podľa toho, ako chceme mať steaky prepečené. Podávame s opekanými zemiakmi alebo hranolkami. Dobrú chuť
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept