x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Hovädzí steak s tromi druhmi korenia a hubovou omáčkou

slide
  • Porcie: 2
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : Svet
  • Zdroj : Alica Krištínová
Pozor Súťaž!
Súťaž o sadu nožov - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Výborný steak z hovädzej sviečkovice so zeleninou a hranolkami na hubách. Dokonalá voľba výborného jedla

Videné: 794 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso naporciujeme na cca 2-3cm hrubé steaky, osolíme a okoreníme koreninami, ktoré sme rozomleli v mažiari a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme chvílu odpočívať a pripravíme omáčku.

  • Krok 2.

    Na oleji speníme cibuľu a pridáme nakrájané šampiňóny. Osolime, okoreníme, podlejeme trochou vody a necháme dusiť cca 10 minút. Zahustíme trochou maizeny a prilejeme šľahačkovú smotanu.

  • Krok 3.

    Grilovaciu panvicu alebo gril rozohrejeme a položíme steaky, ktoré grilujeme podľa toho, ako chceme mať steaky prepečené. Podávame s opekanými zemiakmi alebo hranolkami. Dobrú chuť

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.