listok

Komentár kuchára

Za tento skvelý recept ďakujem - Alica Krištínová. Hovädzie ragú na červenom víne, hlive ustricovej a mrkve s ryžou


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Hovädzie zadné som umyla, osušila a najrájala na kúsky. Na oleji som spenila na drobno nakrajanú cibuľu, pridala mäso a chvíľu orestovala.

  • Krok 2.

    Posypala čiernym korením, štipkou mletého nového korenia a trochou oregana a pridala 3 olúpané paradajky, podliala 200ml vody a nechala dusiť takmer domäkka.

  • Krok 3.

    Potom som pridala 2 pokrájané mrkvy, 500g hlivy ustricovej a priliala som 250ml červeného vina

  • Krok 4.

    Následne som vo vode (trocha) rozrobila asi 1/2 PL maizeny a zahustila. Podla chuti ešte soľ, mčk, čili+/-. Podávame s ryžou. Dobrú chuť :)

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept