Za recept Ďakujeme Blanka Kozáková.
Videné: 8 862 x
Nadrobno nakrájanú cibuľu restujeme na tuku do tmavšej hnedej farby (kvôli farbe guláša). Zasypeme paprikou, len necháme speniť a zalejeme troškou vody, aby paprika nezhorkla. Pracujeme rýchlo.
Vložíme na kocky nakrájané mäso a opekáme, ďalej okoreníme mäso (soľ, korenie, rascu) a vložíme pretlak, ten je potrebné veľa presmažiť s mäsom, aby stratil na kyslosti. Keď toto všetko máme hotové, zalejeme vývarom po okraj mäsa (počas dusenia sa bude dolievať, je to lepšie). Pridáme nakrájanú papriku. Ďalej pridáme majorán a rozotrený cesnak. Mäso necháme dusiť.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.