x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Pravý pikantný bravčový guláš

slide
  • Porcie: 10
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 90 minút
  • Kuchyňa : Slovenská, Česká
  • Zdroj : Blanka Kozáková
(4 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Za recept Ďakujeme Blanka Kozáková.

Videné: 8 862 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Nadrobno nakrájanú cibuľu restujeme na tuku do tmavšej hnedej farby (kvôli farbe guláša). Zasypeme paprikou, len necháme speniť a zalejeme troškou vody, aby paprika nezhorkla. Pracujeme rýchlo.

  • Krok 2.

    Vložíme na kocky nakrájané mäso a opekáme, ďalej okoreníme mäso (soľ, korenie, rascu) a vložíme pretlak, ten je potrebné veľa presmažiť s mäsom, aby stratil na kyslosti. Keď toto všetko máme hotové, zalejeme vývarom po okraj mäsa (počas dusenia sa bude dolievať, je to lepšie). Pridáme nakrájanú papriku. Ďalej pridáme majorán a rozotrený cesnak. Mäso necháme dusiť.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.