x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Bravčová krkovička na hubách s hráškom

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 90 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Lenka Sivakova
Pozor Súťaž!
Súťaž o 100€ - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Velmi chutné jedlo nie len pre chubárov .použila som mix hríbov - hríby dubové, smrekové, zrnitohlubikové, smrčky, jedle, kuriatka pravé, rydziky smrekové, mix suchhríbov.

Videné: 2 632 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bravčové mäso pokrájame. Cibulu opražíme na oleji do sklovita. Pridáme mäso a zatiahneme. Pridáme horčicu, soľ, korenie, cesnak, rascu, sladkú mletú papriku a sparené sušené hríby - tú zmes ako ste sa rozhodli - prípadne čo máte.

  • Krok 2.

    Zalejeme vodou a varíme v kuchte 1 hodiny alebo v hrnci 2 hodiny.

  • Krok 3.

    V troche vody rozrobíme 1 pl polohrubej múky a vlejeme k ostatnému. Necháme prevariť a môžeme podávať s ryžou

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.