x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Bravčová panenka v bylinkovej kruste so slivkovou omáčkou a pečenými zemiakmi

slide
  • Porcie: 3
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 40 minút
  • Kuchyňa : Slovenska
  • Zdroj : Romana Korecova
Pozor Súťaž!
Súťaž o sadu nožov - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Videné: 388 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Panenku si osolíme, okoreníme a sprudka opečieme z jednej, druhej strany, pripravíme si Krustu.

  • Krok 2.

    Bylinky (petržlenová vňať, bazalka) olivový olej, strúhanka, soľ rozmixujeme a potrieme ním panenku ktorú dáme do rúry na 10,12 min 220stupnov.

  • Krok 3.

    Omáčka: slivkový lekvár dáme na panvicu povaríme pár minút, pridáme šľahačkovú smotanu. Dodá to panenke chuť ako panenka na sladko.

  • Krok 4.

    Ako prílohu podávame obľúbenú restovanú zeleninu. Ja som použila pečené zemiaky. Dobrú chuť

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.