x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Bravčová panenka v bylinkovej kruste so slivkovou omáčkou a pečenými zemiakmi

slide
  • Porcie: 3
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 40 minút
  • Kuchyňa : Slovenska
  • Zdroj : Romana Korecova
(4.67 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Videné: 4 217 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Panenku si osolíme, okoreníme a sprudka opečieme z jednej, druhej strany, pripravíme si Krustu.

  • Krok 2.

    Bylinky (petržlenová vňať, bazalka) olivový olej, strúhanka, soľ rozmixujeme a potrieme ním panenku ktorú dáme do rúry na 10,12 min 220stupnov.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.