x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Pečené bravčové koleno v rímskom hrnci

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 240 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Krisztina
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Videné: 2 215 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Ako prvé namočíme rímsky hrniec do studenej vody (cca 1 hodinku).

  • Krok 2.

    V hrnci rozpustíme 2-3 PL bravčovej masti, na ktorej speníme cibuľu. Pridáme kapustu, ochutíme rascou a na miernom ohni podusíme domäkka.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.