x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Medailóniky z bravčovej panenky na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi.

slide
  • Porcie: 5
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 45 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Štefan Halàsz
(5 / 5)
  • Vhodné na :


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Medailóniky z bravčovej panenky na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi.

  • Krok 2.

    Zemiaky predvarené a upečené na panvici na masle a dochutené s petržlenovou vňaťou. Medailóniky - nakrájaná vysušená panenka na cca 3 cm šírku - posolíme, okoreníme a upravené na panvici z každej strany cca 3 minúty restujeme spolu s cibuľou a cesnakom na masle.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.