x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Černohorský bravčový rezeň s hranolkami

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 45 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Štefan Halàsz
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Výborný obed vhodný nie len na obed :)


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bravčové mäso narežeme na plátky, posolíme, dokoreníme čineným korením a naklepeme.

  • Krok 2.

    Na cesto: 1-2 väčšie zemiaky, nastrúhame, dosolíme, nakoreníme, pridáme cca 3pl. hl. múky, 3 vajíčka a majoránku podľa chuti. Všetko dôkladne rozmiešame. Naklepané mäso obalíme jemne najprv do múky a potom dáme do cesta. Rezne vyprážame na rozpálenom oleji.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.